Nasze produkty - Chleby żytnie:

Chleb z pełnego przemiału

waga 2,400 kg

Chleb żytni razowy z ziarnami, na naturalnym zakwasie żytnim razowym. Zawiera ziarno owsa, ziarna słonecznika, siemię lniane oraz pestki dyni.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • naturalny zakwas żytni razowy (woda, mąka ŻYTNIA razowa, mąka ŻYTNIA)
  • woda
  • mąka ŻYTNIA
  • ziarno OWSA 4,2 %
  • nasiona siemienia lnianego 2,5%
  • ziarna słonecznika 2,5%
  • pestki dyni 1,8%
  • słód żytni (ŻYTO, woda)
  • sól
  • mąka ŻYTNIA razowa

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1047 kJ | 249 kcal
  • tłuszcz: 5 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,63 g
  • węglowodany: 42 g | w tym cukry: 2,5 g
  • błonnik: 6 g | białko: 5,9 g | sól: 1,5 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl