Nasze produkty - Chleby mieszane:

Chleb jęczmienny

waga 0,420 kg

Chleb pszenno-żytni wypiekany na naturalnym zakwasie żytnim. Chleb ten zawiera dużą ilość bakterii probiotycznych, które korzystnie wpływają na odporność oraz poprawiają trawienie. To zasługa długiej 24-godzinnej fermentacji ciasta.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • mąka PSZENNA
  • woda
  • naturalny zakwas żytni (mąka ŻYTNIA, woda)
  • ziarno obłuszczone JĘCZMIENIA 5,6%
  • mąka ŻYTNIA
  • otręby PSZENNE
  • jęczmienna mąka słodowa [mąka słodowa JĘCZMIENNA, ekstrakt słodu (słódJĘCZMIENNY, woda)]
  • sól
  • drożdże
  • gluten PSZENNY
  • słód JĘCZMINENNY
  • kaszka kukurydziana
  • środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1043 kJ | 246 kcal
  • tłuszcz: 1,7 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,21 g
  • węglowodany: 48 g | w tym cukry: 1 g
  • błonnik: 3,7 g | białko: 7,9 g | sól: 1,3 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl