Nasze produkty - Chleby mieszane:

Chleb włoski

waga 0,320 kg

Chleb pszenny jest wyrabiany na naturalnym zakwasie, a jego ciasto fermentuje 36 godzin. Dzięki wielogodzinnej fermentacji chleb zachowuje swoją świeżość na dłużej.
Dodatkowo jego smak wzbogaciliśmy o kawałki suszonych pomidorów oraz kaparów, które nadają wyjątkowego smaku i aromatu.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • mąka PSZENNA
  • woda
  • pomidory suszone 9,4 % (suszone pomidory, olej słonecznikowy, sól, glukoza, regulator kwasowości: substancja konserwująca: sorbian potasu]
  • mąka ORKISZOWA
  • mąka ŻYTNIA
  • kapary 1,2 % [kapary, woda, ocet winny, sól]
  • sól
  • drożdże
  • gluten PSZENNY
  • olej rzepakowy
  • środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1137 kJ | 269 kcal
  • tłuszcz: 2,5 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,36 g
  • węglowodany: 51 g | w tym cukry: 3 g
  • błonnik: 1,8 g | białko: 9,6 g | sól: 1,8 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl