Nasze produkty - Bułki:

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $projekty_foto in <b>/home/piekgrzybkipl/public_html/wp-content/themes/grzybki/single-produkty.php</b> on line <b>51</b><br /> <br /> <b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/piekgrzybkipl/public_html/wp-content/themes/grzybki/single-produkty.php</b> on line <b>51</b><br />

Ciabatta żytnia

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $projekty_foto in <b>/home/piekgrzybkipl/public_html/wp-content/themes/grzybki/single-produkty.php</b> on line <b>99</b><br /> <br /> <b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/piekgrzybkipl/public_html/wp-content/themes/grzybki/single-produkty.php</b> on line <b>99</b><br />

waga 0,095 kg

Ciabatta żytnio-pszenna z dodatkiem płatków owsianych i nasion siemienia lnianego.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • woda
  • mąka ŻYTNIA 20%
  • grysik pszenny 14,4 % (PSZENICA, woda)
  • gluten PSZENNY
  • mąka ŻYTNIA razowa 3,5 %
  • mąka PSZENNA
  • nasiona siemienia lnianego 3,5 %
  • olej rzepakowy
  • płatki OWSIANE 1,7 %
  • ziarno słonecznika
  • sól
  • drożdże
  • słód JĘCZMIENNY
  • żytni ekstrakt słodowy [słód ŻYTNI, woda]
  • zakwas żytni (woda, przemielone ziarno ŻYTA, fruktoza, słód ŻYTNI)
  • glukoza
  • środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1177 kJ / 280 kcal
  • tłuszcz: 6,9 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,58 g
  • węglowodany: 41 g | w tym cukry: 0,76 g
  • błonnik: 4,7 g | białko: 11 g | sól: 1,6 g

Zobacz również:

Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl