Nasze produkty - Przekąski:

Sałatka wietnamska

waga 0,320 kg

Sałatka wietnamska z makaronem ryżowym, pieczonym tofu, uprzednio marynowanym w paście gochujang, świeżymi warzywami i ziołami oraz sosem orientalnym. Sałatkę polecamy na większy głód, szczególnie osobom lubiącym orientalne smaki.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • makaron ryżowy 43,6 % [ryż, woda, olej rzepakowy, sól]
  • pieczone tofu 15,1 % [tofu (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
  • olej rzepakowy
  • pasta z papryczek chilli 5,5% (fermentowana pasta ryżowa (ryż, woda, sól), syrop glukozowy, ostra papryka w proszku, woda, pasta z soi fermentowanej (woda, soja, sól), alkohol, sól, ekstrakt z PSZENICY, mieszanka przypraw (woda, sól, SOJA, gluten (PSZENICA), alkohol, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna), ekstrakt z soku z czosnku)sos sojowy (woda, ziarno SOI, PSZENICA, sól), miód nektarowy wielokwiatowy, czosnek, imbir]
  • sos orientalny 12,2 % [olej rzepakowy, miód nektarowy wielokwiatowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, PSZENICA, SÓL), ocet ryżowo-zbożowy (ocet spirytusowy (z alkoholu z dodatkiem PSZENICY, sake, ryżu i kukurydzy), sól), płatki chili]
  • ogórek
  • czerwona kapusta
  • marchew
  • kiełki fasoli mung [woda, kiełki fasoli mung, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy]
  • prażone ORZESZKI ARACHIDOWE
  • liście kolendry
  • szczypiorek
  • papryka jalapeno
  • bazylia tajska

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 773 kJ | 185 kcal
  • tłuszcz: 11 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,92 g
  • węglowodany: 16 g | w tym cukry: 4,2 g
  • błonnik: 1,1 g | białko: 5 g | sól: 1,2 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl