Nasze produkty - Przekąski:

Kanapka z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu

waga 0,200 kg

Kanapka na bazie pszenno - żytniego chleba z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu, cebulą, czerwoną papryką, kiełkami rzodkiewki i liśćmi szpinaku.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • chleb z siemieniem [naturalny zakwas żytni [mąka ŻYTNIA, woda], mąka PSZENNA, woda, nasiona siemienia lnianego 5,9 %, sól, drożdże]
  • pasta z tuńczyka i jaj 38,1 % [ jaja gotowane z wolnego wybiegu 50,1 % (JAJA, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), tuńczyk 40,1 % (TUŃCZYK 95,0 %, olej słonecznikowy, sól), szczypiorek, pieprz czarny, majonez (olej rzepakowy, woda, ocet, pasteryzowane żółtko JAJA, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat), cukier, sól, przyprawy, zagęstnik: guma ksantanowa, przeciwutleniacz: sól wapniowo disodowa EDTA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól]
  • masło [MASŁO, sól]
  • cebula czerwona
  • papryka czerwona
  • kiełki rzodkiewki
  • szpinak

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 855 kJ | 204 kcal
  • tłuszcz: 8,2 g | nasycone kwasy tłuszczone: 2,6 g
  • węglowodany: 22 g | w tym cukry: 0,48 g
  • błonnik: 2,8 g | białko: 9,1 g | sól: 1,3 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl