Nasze produkty - Przekąski:

Kanapka z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu

waga 0,220 kg

Kanapka na bazie żytniego chleba kurpiowskiego z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu, cebulą, czerwoną papryką, kiełkami rzodkiewki i liśćmi szpinaku.

Alergeny: ŻYTO, JAJA, GORCZYCA, MLEKO

    Wartość odżywcza w 100 g produktu:

    • wartość energetyczna: 852 kJ | 204 kcal
    • tłuszcz: 9,7 g | nasycone kwasy tłuszczone: 1,8 g
    • węglowodany: 20 g | w tym cukry: 3 g
    • błonnik: 1,9 g | białko: 8,1 g | sól: 0,9 g
    Akademia Piekarza Kontakt z nami

    ul. Korkowa 68
    04-519 Warszawa

    tel. 22 332 65 45
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

    ul. Malownicza 33
    02-272 Warszawa

    tel. 22 332 65 00
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl