Nasze produkty - Przekąski:

Kanapka z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu

waga 0,200 kg

Kanapka na bazie pszenno - żytniego chleba z pastą z tuńczyka i jaj z wolnego wybiegu, cebulą, czerwoną papryką, kiełkami rzodkiewki i liśćmi szpinaku.

Alergeny: ŻYTO, JAJA, GORCZYCA, MLEKO, RYBY

Przedstawione zdjęcie jest zdjęciem poglądowym produktu.

    Wartość odżywcza w 100 g produktu:

    • wartość energetyczna: 855 kJ | 204 kcal
    • tłuszcz: 8,2 g | nasycone kwasy tłuszczone: 2,6 g
    • węglowodany: 22 g | w tym cukry: 0,48 g
    • błonnik: 2,8 g | białko: 9,1 g | sól: 1,3 g
    Akademia Piekarza Kontakt z nami

    ul. Korkowa 68
    04-519 Warszawa

    tel. 22 332 65 45
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

    ul. Malownicza 33
    02-272 Warszawa

    tel. 22 332 65 00
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl