Nasze produkty - Przekąski:

Kanapka z kiełbasą krakowską

waga: 0,185 kg

Kanapka na bazie pieczywa pszenno-żytniego z kiełbasą krakowską, sałatą, żółtym serem Gouda, ogórkiem i majonezem.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • chleb [mąka PSZENNA, zakwas żytni (mąka ŻYTNIA, woda), woda, mąka ŻYTNIA, sól, drożdże, suszony zakwas (produkty przemiału ŻYTA), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy]
  • kiełbasa krakowska sucha 11,3 % [mięso wieprzowe, sól, stabilizatory (mleczan sodu, cytryniany sodu), przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu]
  • ser (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna)
  • majonez [olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, pasteryzowane żółtko JAJA, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przeciwutleniacz: sól wapniowo - disodowa EDTA]
  • sałata karbowana
  • ogórek
  • masło [MASŁO, sól]

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1177 kJ | 281 kcal
  • tłuszcz: 14 g | nasycone kwasy tłuszczone: 4,9 g
  • węglowodany: 29 g | w tym cukry: 0,99 g
  • błonnik: 1,8 g | białko: 8,9 g | sól: 1,4 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl