Nasze produkty - Przekąski:

Croissant z szynką i serem

Masa netto: 90g

Bazą naszej przekąski jest klasyczny, delikatny rogalik z chrupiącą skórką, wyrabiany własnoręcznie na prawdziwym maśle. Wypełniony szynką oraz dojrzewającym serem, tworzy wytrawną kompozycję, która sprawdzi się w każdej podróży.

*Alergeny: GLUTEN (PSZENNY), MLEKO, JAJA
**Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • Pieczywo półfrancuskie [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, JAJA]
  • szynka wieprzowa 32% [szynka wieprzowa 89%, woda, sól, cukier, stabilizatory: difosforany, polifosforany, przyprawy naturalne, substancja zagęszczająca: karagen, białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu]
  • ser dojrzewający 16% [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato norbiksyna

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1122 kJ | 268 kcal
  • tłuszcz: 15 g | nasycone kwasy tłuszczone: 10 g
  • węglowodany: 21 g | w tym cukry: 3,1 g
  • błonnik: 0,72 g | białko: 12 g | sól: 1,6 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl