Croissant z szynką i serem

Masa netto: 90g
Bazą naszej przekąski jest klasyczny, delikatny rogalik z chrupiącą skórką. Wypełniony szynką oraz dojrzewającym serem, tworzy wytrawną kompozycję, która sprawdzi się w każdej podróży.
*Alergeny: GLUTEN (PSZENNY), MLEKO, JAJA
**Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.
- Pieczywo półfrancuskie [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, JAJA]
- szynka wieprzowa 32% [szynka wieprzowa 89%, woda, sól, cukier, stabilizatory: difosforany, polifosforany, przyprawy naturalne, substancja zagęszczająca: karagen, białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu]
- ser dojrzewający 16% [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato norbiksyna
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1122 kJ | 268 kcal
- tłuszcz: 15 g | nasycone kwasy tłuszczone: 10 g
- węglowodany: 21 g | w tym cukry: 3,1 g
- błonnik: 0,72 g | białko: 12 g | sól: 1,6 g