Nasze produkty - Przekąski:

Kanapka z pastą jajeczną

waga 0,210 kg

Kanapka na bazie pieczywa pszenno-żytniego z pastą jajeczną z jaj z wolnego wybiegu, ogórkiem konserwowym, rzodkiewką i kiełkami.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • chleb [mąka pszenna, zakwas żytni (mąka ŻYTNIA, woda), woda, mąka ŻYTNIA, sól, drożdże, suszony zakwas (produkty przemiału ŻYTA), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy]
  • pasta jajeczna 36,7 % [jaja gotowane z wolnego wybiegu 83,0 % (JAJA, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
  • majonez (olej rzepakowy, woda, ocet, pasteryzowane żółtko JAJA, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat), cukier, sól, przyprawy, zagęstnik: guma ksantanowa, przeciwutleniacz: sól wapniowo disodowa EDTA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), szczypiorek, sól, pieprz czarny],
  • szczypiorek
  • ogórki konserwowe [ogórki, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, stabilizator: chlorek wapnia]
  • masło [MASŁO, sól]
  • kiełki rzodkiewki

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 951 kJ | 227 kcal
  • tłuszcz: 9,8 g | nasycone kwasy tłuszczone: 2,9 g
  • węglowodany: 26 g | w tym cukry: 0,96 g
  • błonnik: 1,7 g | białko: 7,8 g | sól: 1,6 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl