Nasze produkty - Przekąski:

Paszteciki z kapustą i pieczarkami

na wagę

Klasyczne paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem z kapusty i pieczarek.
Idealne jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do zup.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • ciasto francuskie [margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowy utwardzony palmowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny), sól, przeciwutleniacze (estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, mieszanina tokoferoli), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, barwnik: karoteny), mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, pasteryzowana masa jajowa (JAJA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól]
  • farsz kapuściano-pieczarkowy 32,3 % [kapusta kiszona 47,4 % (kapusta kiszona, marchew, sól), pieczarki 39,5 %, cebula, jarzynka (sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, rybonukleotydy disodowe), cukier, suszone warzywa (marchew, pasternak, cebula, czerwona papryka, czosnek), liść pietruszki, liść SELERA, aromaty (PSZENICA, SELER), olej rzepakowy, przyprawy, kwas: kwas cytrynowy, barwnik: ryboflawiny), pieprz czarny]

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1407 kj | 339 kcal
  • tłuszcz: 26 g | nasycone kwasy tłuszczone: 11 g
  • węglowodany: 22 g | w tym cukry: 0,4 g
  • błonnik: 1 g | białko: 3,7 g | sól: 1 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl