Nasze produkty - Ciastka:

Croissant z czekoladą i orzechami

Waga: 0,070 kg

  • mąka PSZENNA
  • woda
  • nadzienie [cukier, ORZECHY LASKOWE 19%, kakao (cukier, kakao) 18,5%, tłuszcz roślinny, odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator (lecytyna z soi)] 16,5%
  • MASŁO
  • cukier
  • posypka z ORZECHÓW LASKOWYCH 3%
  • drożdże
  • gluten PSZENNY
  • JAJA
  • sól
  • emulgator (E472)
  • środek do przetwarzania mąki (E300)
  • enzymy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1746 kJ / 418 kcal
  • tłuszcz: 21,9 g | nasycone kwasy tłuszczone: 10,7 g
  • węglowodany: 44,8 g | w tym cukry: 15,2 g
  • błonnik: 2,9 g | białko: 8,9 g | sól: 0,9 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl