Nasze produkty - Torty klasyczne:

Tort pralinowy waniliowy

na wagę

Blaty migdałowo – cytrynowe przełożone musem z białej i ciemnej czekolady oraz chrupiącą prażyną. Oblany polewą z białej czekolady.

Rozmiar i waga:

- torty okrągłe | prostokątne | w kształcie serca

S ⌀ 18 cm | waga: 1,2 kg
M ⌀ 22 cm | waga: 1,5-1,8 kg
L ⌀ 24 cm | waga: 2,0 - 2,4 kg
XL ⌀ 30 cm | waga 3kg
Waga tortu może wahać się o ok. 10-20% w stosunku do zamówienia.

Alergeny: MLEKO, SOJA, JAJA, MIGDAŁY, PSZENICA, JĘCZMIEŃ, ORZECHY LASKOWE
*Produkt zawiera alkohol
Zamówione wypieki robione są ręcznie i mogą nieznacznie różnić się od poglądowych zdjęć umieszczonych w katalogu/na stronie www.

    Wartość odżywcza w 100 g produktu:

    • wartość energetyczna: 1548 kJ | 371 kcal
    • tłuszcz: 23 g | nasycone kwasy tłuszczone: 12 g
    • węglowodany: 35 g | w tym cukry: 32 g
    • błonnik: 1 g | białko: 5,5 g | sól: 0,12 g
    Akademia Piekarza Kontakt z nami

    ul. Korkowa 68
    04-519 Warszawa

    tel. 22 332 65 45
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

    ul. Malownicza 33
    02-272 Warszawa

    tel. 22 332 65 00
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl