Nasze produkty - :

Kanapka z udźcem z indyka

waga 0,220 kg

Pieczony w maśle, szałwii i soku z cytryny udziec z indyka podany na liściu sałaty karbowanej z serem dojrzewającym, pomidorem, chrupiącą zieloną papryką i piklowaną cebulą. Polany kremowym sosem na bazie majonezu, musztardy i miodu. Serwowany w pszennej ciabatcie.
Pożywna, smaczna przekąska idealna na pierwsze i drugie śniadanie lub na piknik na trawie.

Alergeny: PSZENICA, MLEKO, GORCZYCA, JAJA

    Wartość odżywcza w 100 g produktu:

    • wartość energetyczna: 899 kJ | 215 kcal
    • tłuszcz: 12 g | nasycone kwasy tłuszczone: 5,1 g
    • węglowodany: 19 g | w tym cukry: 2,3 g
    • błonnik: 0,95 g | białko: 7,3 g | sól: 1,1 g
    Akademia Piekarza Kontakt z nami

    ul. Korkowa 68
    04-519 Warszawa

    tel. 22 332 65 45
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

    ul. Malownicza 33
    02-272 Warszawa

    tel. 22 332 65 00
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl