3styczeń
Wysoka jakość produktów, to dla nas podstawa. Wprowadzając nowe, dokładnie sprawdzamy dostawców i wybieramy jedynie tych, którzy spełniają nasze oczekiwania. W ostatnim czasie kurczaka zagrodowego zastąpiliśmy Kurczakiem Sielskim. Dlaczego tak się stało?
Kurczak Sielski to przede wszystkim kurczak w 100% z polskich gospodarstw. W całym procesie chowu nie otrzymuje antybiotyków, ani żadnych preparatów leczniczych, ponadto jest karmiony tylko w sposób naturalny. Jego pożywienie to zboża, w tym kukurydza, której zawdzięcza swoją złocistą barwę. Hodowle Kurczaka Sielskiego położone są z dala od aglomeracji miejskich, co pozwala na jogo spokojny i powolny wzrost – nawet do 30% wolniejszy niż standardowego kurczaka.
Kurczaka Sielskiego znajdziecie w naszych produktach garmażeryjnych np.:
Spróbujcie i oceńcie sami.
Zapraszamy!
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl