Aktualności, czyli co u nas słychać

  • Sezon lodowy w Grzybkach w pełni otwarty!

    30maj

    Sezon lodowy w Grzybkach w pełni otwarty!

    Przed Wami kolejny sezon na spróbowanie naszych LODÓW rzemieślniczych!

    Są wyjątkowe bo skrupulatnie dobieramy do nich najlepszej jakości produkty. To z nich sporządzamy unikalną bazę, składającą się w 100% z naturalnych składników, takich jak: świeża śmietana, mleko, żółtka jaj czy miód. Nie znajdziecie w nich zaś sztucznych aromatów, barwników czy konserwantów.

    Wśród smaków mlecznych na szczególną uwagę zasługują lody pistacjowe z prażonymi przez nas pistacjami, mocno czekoladowe z belgijską czekoladą i kokosowe z dodatkiem białej czekolady. Nie zapomnijcie spróbować również wyjątkowo orzeźwiających sorbetów z marakui, czerwonej porzeczki lub rabarbaru.

    Naszych wyjątkowych lodów rzemieślniczych szukajcie w poniższych sklepach firmowych:

    • Aleje Jerozolimskie 121/123
    • Jesionowa 36E, Michałowice
    • Kapelanów 1
    • Korkowa 68
    • Krucza 41/43
    • Malownicza 33
    • Naruszewicza 30
    • Puławska 10
    • Puławska 142
    • Powstańców 33, Ząbki
    • Rozłogi 18
    • Wolska 82
    • Jana Pawła 15C, Wesoła
    • Żegańska 22E, Międzylesie
    • Bohaterów Warszawy 41, Ursus

    Zapraszamy!

Powrót
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl