31lipiec
Wielu z Was czekało cierpliwie na ten produkt ; ) Próbowaliśmy różnych kształtów i składników, aby finalny efekt zaspokoił Wasze oczekiwania. Tak powstał nasz najnowszy chleb Tostowy!
Pszenny czy orkiszowy
W pierwszej kolejności macie szansę spróbować dwóch wersji:
Oba chleby wypiekane są z naturalnym zakwasem i nie zawierają substancji konserwujących. Ale to nie koniec niespodzianek. Niebawem rodzina chlebów tostowych powiększy się… Szczegóły wkrótce!
Na śniadanie i na piknik
Nasze chleby tostowe idealnie nadają się do stworzenia kanapki typu sandwich, zapiekanej z szynką i serem w opiekaczu. Równie wybornie smakują w formie grzanek, zarumienionych w tosterze, piekarniku czy nawet klasycznie na patelni, podanych z odrobiną masła oraz domowej konfitury. Jeśli nie macie jednak tostera czy opiekacza to nic straconego. Tosty sprawdzą się także jako baza do codziennej kanapki na drugie śniadanie lub na piknik. A przy odrobinie fantazji wyczarujecie z nich praktyczne i smaczne koreczki, wprost na letnią imprezę.
A już niebawem przedstawimy Wam kilka inspirujących przepisów z wykorzystaniem naszego pieczywa tostowego.
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl