2marzec
Nasza nowość – chleb proteinowy – został stworzony specjalnie dla osób aktywnych fizycznie, których dieta wymaga zwiększonej ilości białka. Makroelement ten posiada bowiem właściwości budulcowe i pozytywnie wpływa na regenerację organizmu po treningu. Jego zawartość w naszym chlebie wynosi aż 26,5% (na 100g).
Również dla diabetyków
Chleb proteinowy charakteryzuje się także obniżoną ilością węglowodanów (tylko 5,9% na 100g) oraz niskim indeksem glikemicznym (IG 24,6). Wprowadzony do Twojej diety ułatwi Ci kontrolę poziomu cukru we krwi. Jest to produkt odpowiedni dla diabetyków, a także wszystkich dbających o zdrowie i smukłą sylwetkę. Ponadto jest on doskonałym źródłem witamin z gr. B, E, magnezu, żelaza, potasu i fosforu oraz błonnika pokarmowego, niezbędnego do prawidłowej pracy przewodu pokarmowego.
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl