Poznaj nas

  • Nasze lody rzemieślnicze – naturalna baza

    Zobaczcie jak przygotowujemy dla was nasze lody rzemieślnicze!

    Zaczynamy od naturalnej bazy. Do jej produkcji używamy tylko kilku prostych składników: mleka, śmietany, cukru trzcinowego, miodu, żółtek jaj oraz karobu.

    Karob, czyli mączka chleba świętojańskiego, to produkt pochodzenia roślinnego o delikatnym kakaowym posmaku. Pozyskiwany jest z nasion znajdujących się w ciemnobrązowych strąkach. W naszej bazie stanowi on naturalny środek stabilizujący.

    I to wszystko! Krótki skład, prawda? : )

Powrót
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl