Tort lodowy o smaku pistacjowym.
Sercem tego wyjątkowego i egzotycznego tortu są nasze lody pistacjowe połączone z delikatnymi w smaku, lodami śmietankowymi.
Egzotyczne mango i marakuja w formie żelki, odważnie przełamują lekko słony smak lodów, do których sami prażymy pistacje.
Spód tortu tworzy dacquoise z mączki pistacjowej a całość otoczona jest pistacjowym partfait. Idealny dla konesera nieoczywistego smaku.
Produkt mrożony. Przechowywać w temperaturze - 18° C lub niższej.
Po rozmrożeniu produktu nie zamrażać ponownie.
Przedstawione zdjęcie jest zdjęciem poglądowym produktu.
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl