Tort lodowy o smaku malinowo - orzechowym z czekoladą.
Na serce tego tortu składają się lody o smaku Gianduja,
czyli niebywale pyszne połączenie czekolady z orzechami laskowymi,
przełamane kwaśną malinową żelką. Cała lodowa masa zamknięta jest
w delikatnym, miękkim niczym pianka, malinowym Semifreddo.
Oblany Glazą o smaku aromatycznego orzecha laskowego, dekorowany
stylowo i gustownie, znakomity na każdą wyjątkową okazję.
Produkt mrożony. Przechowywać w temperaturze - 18° C lub niższej.
Po rozmrożeniu produktu nie zamrażać ponownie.
Przedstawione zdjęcie jest zdjęciem poglądowym produktu.
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl