Nasze produkty - Aktualności:

Tort malinowo – orzechowy z czekoladą

Tort lodowy o smaku malinowo - orzechowym z czekoladą.
Na serce tego tortu składają się lody o smaku Gianduja,
czyli niebywale pyszne połączenie czekolady z orzechami laskowymi,
przełamane kwaśną malinową żelką. Cała lodowa masa zamknięta jest
w delikatnym, miękkim niczym pianka, malinowym Semifreddo.
Oblany Glazą o smaku aromatycznego orzecha laskowego, dekorowany
stylowo i gustownie, znakomity na każdą wyjątkową okazję.

Produkt mrożony. Przechowywać w temperaturze - 18° C lub niższej.
Po rozmrożeniu produktu nie zamrażać ponownie.

Przedstawione zdjęcie jest zdjęciem poglądowym produktu.

    Wartość odżywcza w 100 g produktu:

    • wartość energetyczna: 1011 kJ | 242 kcal
    • tłuszcz: 12 g | nasycone kwasy tłuszczone: 6,1 g
    • węglowodany: 30 g | w tym cukry: 27 g
    • błonnik: 1,2 g | białko: 2,8 g | sól: 0,08 g
    Akademia Piekarza Kontakt z nami

    ul. Korkowa 68
    04-519 Warszawa

    tel. 22 332 65 45
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

    ul. Malownicza 33
    02-272 Warszawa

    tel. 22 332 65 00
    e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl