27kwiecień
To już kolejny rok z NASZYMI lodami!
Nasze lody rzemieślnicze, jak co roku wprowadzają wszystkich w doskonały nastrój, umilają czas podczas festiwali, towarzyszą w trakcie robienia zakupów, są zbawieniem w upalne dni. Skrupulatnie dobieramy do nich najlepszej jakości składniki. To z nich sporządzamy unikalną bazę, w której można znaleźć: świeżą miętę, owoce, śmietanę, mleko, żółtka jaj, miód. Nie znajdziecie w nich sztucznych aromatów, barwników czy konserwantów.
Do waszych ulubionych smaków mlecznych zaliczamy: lody pistacjowe z prażonymi przez nas pistacjami, czekoladowe z belgijską czekoladą i kokosowe z dodatkiem białej czekolady. Szczególną uwagę należy zwrócić na jakże wyjątkowy smak – prażony słonecznik z karmelem, okrzyknięty najlepszym smakiem na Gelato Festival Challenge. Fani owocowych lodów, dla Was przygotowaliśmy szeroki wybór mocno soczystych sorbetów: mango – marakuja, czerwona pomarańcza czy ananas. U nas nigdy dość nowości. Smaki rotują, zmieniają się, a przede wszystkim zaskakują swą niepowtarzalnością.
Sprawdźcie gdzie skosztujecie naszych lodów:
Zapraszamy!
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl