Śniadaniowa kanapka na chlebie 100% żytnim BIO z wiejskim twarożkiem, chrzanem i wędzonym pstrągiem (2 porcje)
Składniki:
Przepis:
Twaróg rozrabiamy z jogurtem naturalnym, dodajemy oliwę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mięso ryby oddzielamy od skóry i ości, dzielimy na kawałki wielkości kęsa. Zioła skubiemy na drobne elementy.
Kromki smarujemy cienką warstwą chrzanu, a następnie nakładamy porcję twarożku. Na górze układamy kawałki wędzonego pstrąga i wszystko posypujemy świeżymi ziołami.
Smacznego!
ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa
tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl
ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa
tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl