Nasze produkty - Chleby mieszane:

Chleb razowy kiełki – orzech

waga 0,500 kg

Chleb żytni z wykiełkowanym ziarnem żyta i orzechami włoskimi.

  • Naturalny zakwas żytni razowy [woda, mąka ŻYTNIA razowa Typ 2000 15%, wykiełkowane ziarno żyta 15% (ŻYTO, woda), mąka ŻYTNIA 6,6%]
  • ORZECHY WŁOSKIE 7,5%
  • Mąka PSZENNA
  • Jasny ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda)
  • Sól
  • Piekarskie drożdże prasowane
  • Kminek

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 912 kJ | 218 kcal
  • tłuszcz: 5,9 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,68 g
  • węglowodany: 30 g | w tym cukry: 6,2 g
  • błonnik: 9,4 g | białko: 6,4 g | sól: 1,3 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl