Nasze produkty - Bułki:

Bagietka Rzymska

waga 0,350 kg

  • mąka PSZENNA Typ 500
  • woda
  • grysik pszenny (PSZENICA, woda)
  • mąka słodowa JĘCZMIENNA
  • sól
  • olej rzepakowy
  • zakwas durum [wysuszony zakwas (przemiały twardej PSZENICY, przemiały miękkiej PSZENICY, kultury starterowe)]
  • gluten PSZENNY
  • środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
  • piekarskie drożdże prasowane

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1017 kJ / 240 kcal
  • tłuszcz: 2,4 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,27 g
  • węglowodany: 47 g | w tym cukry: 0,67 g
  • błonnik: 1,9 g | białko: 6,7 g | sól: 1,5 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl