Nasze produkty - Chleby mieszane:

Chleb na jogurcie

waga 0,450 kg

  • mąka PSZENNA typ 750
  • woda
  • naturalny zakwas żytni (mąka ŻYTNIA Typ 580, woda)
  • mąka ŻYTNIA Typ 720
  • jogurt naturalny [śmietanka (z MLEKA) pasteryzowana, odtłuszczone MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych] (8,8%)
  • otręby PSZENNE
  • sól
  • mak niebieski
  • gluten PSZENNY
  • piekarskie drożdże prasowane
  • środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 971 kJ / 230 kcal
  • tłuszcz: 2,5 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,79 g
  • węglowodany: 43 g | w tym cukry: 1,9 g
  • błonnik: 3,1 g | białko: 7,2 g | sól: 1,5 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl