Nasze produkty - Chleby mieszane:

Chleb na jogurcie

waga 0,450 kg

Chleb pszenno-żytni z jogurtem, na naturalnym zakwasie.

*Zdjęcia przedstawione w opisach produktów mają charakter poglądowy.

  • mąka PSZENNA
  • woda
  • zakwas żytni (mąka ŻYTNIA, woda)
  • mąka ŻYTNIA
  • jogurt naturalny 8,0% [ŚMIETANKA pasteryzowana, MLEKO w proszku, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych]
  • otręby PSZENNE
  • sól
  • mak
  • gluten PSZENNY
  • drożdże
  • środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1104 kJ / 261 kcal
  • tłuszcz: 3 g | nasycone kwasy tłuszczone: 0,88 g
  • węglowodany: 48 g | w tym cukry: 1,9 g
  • błonnik: 4 g | białko: 8,5 g | sól: 1,6 g
Akademia Piekarza Kontakt z nami

ul. Korkowa 68
04-519 Warszawa

tel. 22 332 65 45
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl

ul. Malownicza 33
02-272 Warszawa

tel. 22 332 65 00
e-mail: kontakt@piekarniagrzybki.pl